News

Check out market updates

Ansambluri de la dezvoltatori

Achizitia unei locuinte este un adevarat puzzle plin cu intrebari la care fiecare cumparator de locuinte trebuie sa gaseasca raspunsuri si sa le puna cap la cap. Dupa rascolirea in lung si in lat a ziarelor si a tuturor anunturilor imobiliare de pe site-urile de profil mai raman inca o serie de necunoscute la care cateodata nici macar unii dintre agentii imobiliari nu stiu sa raspunda. Acesta este momentul in care potentialul cumparator al casei sau apartamentului respectiv ar trebui sa vorbeasca direct cu un reprezentant al dezvoltatorului, cel care cu siguranta stie sa explice de ce cladirea are 5 etaje si nu 7, sau ce tip de materiale s-a folosit atat la structura, cat si la finisaje.

Achizitia unui apartament direct de la dezvoltator garanteaza si un comision de ZERO la suta. In plus dezvoltatorul stie cu siguranta o multime de detalii legate de zona in care a construit. Plus ca el este si singurul care va poate vorbi despre proiectele de viitor pe care le are. De exemplu, daca intentioneaza sa mai construiasca, daca locul de joaca pentru copii va fi reamanajat, daca parcarea subterana este dotata cu prize sau daca planuieste sa renunte la spatiul verde.

In al doilea rand, marja de negociere a cumparatorului poate fi mai crescuta atunci and vorbeste direct cu cel care are putere de decizie. Din pacate insa nu toate ansamblurile rezidentiale construite in ultimii ani au un birou de vanzari in cadrul complexului. Printre cele care au show-room chiar intr-una dintre locuintele care compun complexul imobiliar se numara Dream Residence. Astfel incat, dezvoltatorul poate insoti vizitatorul intr-un intreg tur al celor patru blocuri care fac parte din acest proiect. Motto-ul acestui proiect este “Calitatea face diferenta”, lucru de care se poate convinge oricine isi doreste un camin cu adevarat confortabil.

 

Dezvoltatorul si agentii imobiliari care il recomanda spun mereu ca acest ansamblu este cel care  te face sa te simti “acasa”. Si tocmai de aceea constructorul nu si-a permis sa faca rabat la calitate. Acasa inseamna mai mult decat un imobil nou, inseamna confort si liniste, fara stresul ca oricand, de exemplu, se poate sparge o teava, stres pe care multi dintre cei care locuiesc in blocuri il au. In plus, reteaua de curent este noua, fiind corect dimensionata pentru apartamentele in constructie. Blocul este prevazut la subsol cu o statie de pompare. In cazul in care sunt anumite probleme la reteaua stradala de apa, se poate suplimenta cu statia de pompare, astfel incat niciun locatar sa nu aiba vreun discomfort. Tot dezvoltatorul poate da detalii despre confortul termic – locuintele din Dream Residence sunt termoizolate cu polistiren de fatada de 10 cm, tamplaria este realizata cu profil Rehau colorat in masa, iar geamul termoizolator este unul cu control solar. Toate apartamentele au centrala termica proprie de 24 KW si aparat de aer conditionat. De asemenea, trebuie precizat si faptul ca toate apartamentele au certificate energetice clasa A.

Dar acestea sunt doar cateva exemple dintre avantajele pe care le reprezinta discutia cu dezvoltatorul unui ansamblu rezidential. Va puteti crea o imagine completa a locuintei alese in urma unei astfel de intalniri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *