News

Check out market updates

Apartamente Pucheni

Economat. Piata. Scoli. Gradinite. Hipermarketuri. Piata fructe si legume. Magazine de amenajari interioare. Cabinete de infrumusetare. Cabinet stomatologic. Cabinet doctor de familie. Cabinet veterinar. Banci. Oficiu Postal. Minimarketuri non stop. Notariate. Statii de autobuz. Strada asfaltata. Spatiu verde. Cand o familie vrea sa isi cumpere un apartament se gandeste cate dintre aceste facilitati se afla in apropierea noii case. Deja daca se pune problema unui apartament amplasat intr-un bloc nou, construit in ultimii ani devine un pic mai dificil sa ai toate acestea in apropiere, eventual pe strada pe care locuiesti.

Exista insa o strada in Bucuresti, la doi pasi de centrul Capitalei care are toate acestea si nu numai. Strada Pucheni se afla la 10 minute de centrul municipiului, mai exact in cartierul Rahova. Astfel incat, accesul rapid la mijloacele de transport in comun este garantat, tramvaiul 32, cel care ajunge direct la Centru Comercial Unirea, are statie chiar in capatul strazii. In plus autobuzele 139, 220, 226, 227 si 302 trec prin aceeasi zona, iar 117 strabate strada Pucheni de la un capat la altul. Si acum pentru orice familie o scoala de calitate este foarte importanta, parintii au de unde alege profesorii cei mai potriviti pentru copilul lor, in vecinatatea strazii Pucheni fiind Scolile 141, 131, 139, 185, 169, 127, 125 si 147.

Mai ramane alegerea apartamentului ideal, si aici oferta fiind extrem de variata. Apartamente de doua, cu trei sau cu patru camere sunt disponibile la preturi si suprafete variate atat pe strada principala, cat si pe strazile secundare care pleaca din Pucheni. Surpriza vine la numarul 133 unde se afla amplasat unul dintre cele mai noi ansambluri rezidentiale din Bucuresti. Cladiri cochete, cu o arhitectura speciala, care se remarca fara niciun dubiu printre blocurile caracteristice anilor 80’. Pe langa aspectul estetic, Dream Residence ofera o calitate net superioara oferind in acelasi timp compartimentari si apartamente care sa raspunda nevoilor oricarei familii.

Preturile pornesc de la 37.000 de euro, pret care este similar si chiar mai mic decat al apartamentelor amplasate in blocuri vechi si care nu ofera acelasi confort. Este important de stiut ca fiecare cumparator scapa de bataia de cap aferenta renovarilor atunci cand cumpara o locuinta care trece de la un proprietar la altul. Apartamentele, indiferent de numarul de camere, se livreaza deja finisate cu gresie, faianta (importate din Italia), parchet, usi de interior, tamplarie REHAU cu geam termopan, centrale termice si obiecte sanitare. Astfel incat nu ramane decat sa va puneti sifonierul, patul, canapeaua si celelalte obiecte care va asigura confortul. Dar chiar la acest lucru, dezvoltatorul va vine in ajutor oferindu-va posibilitatea de a va mobila noul camin cu mobilier Mobexpert, la preturi preferentiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *