News

Check out market updates

Apartamente Rahova

Rahova a devenit in ultimii ani un cartier in plina expansiune, depasindu-si reputatia pe care o avea in urma cu 10 ani, cea a unei zone destul de rau famate. Aparitia unor centre comerciale, extinderea hipermarketurilor si relocarea unor fime importante in sud-vestul Bucurestiului au atras si dezvoltatorii de locuinte catre acest cartier. In acest sector se afla mall-ul Liberty Center , Piața Rahova , Niky Scorpion , Complex Comercial (Zona Margeanului) , Kaufland (Zona Sebastian) si multe magazine mici pe Calea Rahovei.

Apropierea de centrul Capitalei este unul dintre cele mai importante argumente care fac ca acest cartier sa devina preferat de multi tineri care isi doresc sa aiba propria casa. Un alt motiv care face ca Rahova sa fie atractiva este pretul apartamentelor, care ramane unul dintre cele mai mici din Bucuresti, si asta pentru ca pretul terenului este ceva mai mic decat in nordul sau estul Bucurestiului.

In aceste conditii un apartament cu doua camere intr-un bloc nou-nout are un pret care pleaca de la  …….. Dream Residence este unul dintre ansamblurile rezidentiale aflate in cartierul Rahova, dar care ofera conditii si confort similare celor pe care te-ai astepta sa le gasesti intr-un bloc dintr-o zona de lux a Bucurestiului. Ansamblul se afla deja la etapa a doua si este compus din patru blocuri cu 111 apartamente cu doua camere si 26 apartamente cu trei camere. Desi cladirile au inaltime cuprinsa intre 3 si 6 etaje, fiecare dintre ele are inclusiv lift, facilitate pe care cele mai multe blocuri de inaltime mica nu o ofera. Preturile apartamentelor cu trei camere pleaca de la ….

In plus, oricine isi poate gasi aici locuinta dorita tinand cont de faptul ca arhitectii au gandit compartimentari variate, respectiv bucatarii inchise sau deschise, dormitoare de dimensiuni diferite, leavinguri unite sau nu cu partea de hol. Dar oricare ar fi compartimentarea, toate apartamentele din Dream Residence au o calitate comuna: toate finisajele sunt de cea mai buna calitate, iar dezvoltatorii nu au facut rabat in alegerea celor mai bune produse, chiar daca asta a insemnat sa importe gresia, faianta sau obiectele sanitare din Italia. Suprafetele difera si ele de la o locuinta la alta, pentru a raspunde nevoilor tuturor locatarilor, fiind cuprinse intre 46,15 mp si 77 mp.

Nu in ultimul rand, apartamentele se predau complet finisate (gresie, faianta, parchet, plinte, usi interioare, usi exterioare, obiecte sanitare, centrala, calorifere, zugraveli) si racordate la toate utilitatile ( gaze natural, energie electrica, canalizare si apa curenta).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *