News

Check out market updates

Garsoniere Rahova

Ce poate fi mai potrivit pentru un tanar student sau pentru un cuplu abia iesit de pe bancile facultatii decat sa aiba propria garsoniera la cativa kilometri de centrul Capitalei si cu acces rapid catre aproape orice mijloc de transport in comun?!  Un astfel de cartier se afla in sectorul  5. Zona Rahova se afla la doar 4 kilometri de Unirii, iar in ultimii ani a devenit unul dintre cele atractive cartiere din Bucuresti. Nu departe de Liberty Mall si de piata Rahova se dezvolta unele dintre cele mai noi cartiere rezidentiale. Locuintele, indiferent ca vorbim de garsoniere sau apartamente, au printre cele accesibile preturi din piata imobiliara. Iar asta datorita faptului ca terenurile din zona au inca un cost scazut, lucru care le-a permis dezvoltatorilor sa mentina pretul constructiilor sub cel din nordul Bucurestiului, de exemplu.

Asta nu inseamna ca s-a facut rabat la calitate. Constructorii ansamblului Dream Residence au folosit materiale de cea mai buna calitate la ridicarea celor patru blocuri care poarta acest nume.  Garsonierele, care au suprafete care pornesc de la 28 mp sunt finisate cu gresie si faianta de la Emil Ceramica si Rondine  Italia, Parchetul este Egger si are  8mm. In plus, fiecare are centrala proprie Ferroli de 24KW si radiatoare Copa Heizung. Instalatia sanitara este pe Pex-A, iar instalatia electrica este din cupru de 2,5 mm la prize si de 1,5mm la becuri. Usile interioare sunt Porta Doors, iar cea de exterior Mega. Cei care sunt in cautarea unei locuinte au aflat deja, cu siguranta, cat de importante sunt toate aceste detalii tehnice.

Si daca lasam deoparte partea tehnica, inca un argument pe care il ofera garsonierele Dream Residence este faptul ca sunt situate in cladiri cu adevarat cochete, care te imbie sa le treci pragul. Ideal pentru un tanar burlac care vrea sa impresioneze o fata pe care a cunoscut-o de curand. Si pentru a le face viata mai usoara tinerilor care aleg aceste garsoniere din Rahova, dezvoltatorii le ofera acestora posibilitatea de a primi locuintele direct mobilate cu mobilier Mobexpert. Mai mult de atat, locul de parcare este bonus.

Dar oferta nu poate fi completa fara un discount pe masura. Astfel ca preturile celor 30 de garsoniere ramase disponibile pornesc de la 24.500 euro.  Un pret comparabil cu cel al garsonierelor situate in blocurile vechi din acelasi cartier. Dar sa nu uitam de confortul pe care il ofera ansamblul Dream Residence, confort pe care cu siguranta nu il veti gasi intr-o cladire ridicata in anii ’70-’80.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *