News

Check out market updates

Garsoniere Sebastian

La 15 minute de Piata Unirii, adica de centrul Bucurestiului se afla una dintre zonele in plina expansiune ale Capitalei. Apropierea de kilometrul Zero, dar de cele mai cunoscute centre comerciale ale municipiului, magazinul Unirea si magazinul Cocor, dar si de Universitatea si de Centrul Vechi, unde distractia este la ea acasa, este unul dintre avantajele principale ale acestui cartier. In plus, carierul in sine are de toate. Piata, magazine, mijloace de transport,  scoli, gradinite, cabinete medicale si clinici veterinare sau mallurile care sunt aproape: Liberty Mall, AFI Cotroceni. Pana si numele strazilor secundare sunt atractive. De exemplu direct din strada Mihai Sebastian pleaca strazile Fat-Frumos si Ileana Cosanzeana. In plus, acesta este unul dintre cartierele cu cele mai multe centre de infrumusetare din Bucuresti. Puncte forte care fac din Cartierul Sebastian unul dintre cele mai cunoscute si cautate din Capitala. Probabil ca acesta este unul dintre motivele pentru care preturile apartamentelor, mai ales ale celor situate in blocuri vechi, au ramas destul de crescute chiar si intr-o perioada asa-numita “de criza”.

Paradoxul face ce o garsoniera situata intr-un bloc construit in anii ’80 sa coste cat un apartament cu doua camere intr-un bloc nou situat 2 statii de tramvai mai incolo. Mai ales in conditiile in care blocurile de garsoniere de langa parcul Sebastian nu au avut parte de niciun fel de renovari, iar acest lucru se vede. La mica distanta insa se dezvolta cateva ansambluri rezidentiale noi-noute, care au in componenta inclusiv garsoniere, si ale caror preturi depasesc cu putin 20.000 euro, iar confortul este net superior.

Dream Residence este unul dintre aceste ansambluri. Arhitectura moderna, compartimentari interioare functionale, finisaje de exceptie, locuri individuale de parcare (subterane si supraterane), zone verzi, si, nu in ultimul rand, preturi fara concurenta. Acestea sunt doar cateva dintre reperele ansamblului Dream Residence. Garsonierele din cadrul  condominiului se predau complet finisate (gresie, faianta, parchet, usi interioare, obiecte sanitare, centrala termica, radiatoare, zugraveli) si racordate individual la toate utilitatile (gaze naturale, energie electrica, apa curenta, canalizare).

Un mare avantaj al acestui ansamblu rezidential este dat de prezenta locurilor de parcare si a spatiilor verzi. Fiecare locuinta, fiecare garsoniera din complex, are propriul loc de parcare rezervat. Orice bucurestean stie ce inseamna sa cauti loc de parcare prin tot cartierul. Chiar si intr-un cartier precum Sebastian, regula aglomeratiei din acest punct de vedere ramane valabila. In plus, spatiile verzi si locurile de joaca pentru copii sunt destul de rare atunci cand te afli la doi pasi de centrul Capitalei. In cazul Dream Residence aceasta problema nu exista, ansamblul fiind prevazut cu spatii libere de orice constructie si dedicate exclusiv relaxarii. Si asta se intampla la cativa kilometri de centrul Bucurestiului, chiar la periferia unui dintre cele mai selecte cartiere, respectiv Sebastian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *