News

Check out market updates

Garsoniere sector 5

Incepand de la intersectia Calea Victoriei cu Bulevardul Regina Elisabeta, altfel spus, de la doi pasi de kilometrul Zero al Bucurestiului, poti spune ca ai intrat in sectorul 5 al Capitalei. Pornind ca si celelalte sectoare din centrul orasului, sectorul 5 reprezinta si el o petala dintre cele sase care contureaza Bucurestiul. Sectorul cu o suprafata de aproximativ 30 kilometri patrati urmeaza firul raului Dambovita si delimiteaza iesirea catre orasele Giurgiu si Alexandria.

Desi are o suprafata considerabila, sectorul 5 se extinde de la un an la altul, si asta datorita noilor cartiere rezidentiale care apar pe harta. Daca in urma cu zece ani nordul Capitalei era preferat de catre dezvoltatorii imobiliari, acum sudul si sud-vestul municipiului au devenit mult mai atractive. Si nu doar pentru ei, ci si pentru lanturile de hipermarketuri si magazine in general. Infrastructura s-a dezvoltat direct proportional, astfel incat strazile si utilitatile s-au extins si ele, in plus au aparut si din ce in ce mai multe piete, scoli, gradinite si chiar centre comerciale moderne.

Preturile locuintelor au ramas insa la un nivel accesibil fiind printre cele mai mici din Bucuresti. Si nu este vorba doar despre apartamentele situate in blocurile vechi, construite inainte de anii ’90, ci si de cele ridicate in ultimii ani. In zona au aparut complexuri rezidentiale construite dupa ultimele standarde de siguranta si calitate. Astfel incat, tinerii care isi doresc o garsoniera situata la doar cativa kilometri de centrul Capitalei, deci la cateva statii de autobuz atat de Universitate, cat si de zonele de distractie, respectiv Centrul Vechi, au acum o optiune viabila. Garsonierele din sectorul 5 au preturi care pleaca de la …..

Un exemplu concret este cartierul Dream Residence, ansamblu construit in ultimii ani si care se afla inca in plina dezvoltare. Au fost deja ridicate patru blocuri care ofera 30 de garsoniere si alte cateva zeci de apartamente cu doua, trei si patru camere, iar dezvoltatorul are planuri mari in continuare, avand deja un proiect pentru constructia altor cladiri. Garsonierele beneficiaza de finisaje de lux, sunt racordate la toate utilitatile si contorizate separat, si mai mult de atat, dezvoltatorul ii poate ajuta pe proprietari sa le mobileze cu mobilier Mobexpert. Si cu toate astea pretul ramane unul competitiv. De exemplu, o garsoniera de 28 mp costa un pic peste 24.500 euro. Iar aceasta nu este singura oferta pe care o gasiti in Dream Residence sau in sectorul 5 al Capitalei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *